Energi

Publicerad:

Skrivet av: Anne Marie de Jong

Hur står det till med energin så här i slutet av januari? Här i stan har vi i alla fall vinterväder med snö och kallt som gör det både ljusare och ger möjlighet till utomhusaktiviteter!

Lite halt och knaggligt är det allt både som gångtrafikant och cyklist och det är lätt att gå och spänna sig för att inte halka omkull. Men lediga behandlingstider finns så välkommen att boka via länken.

Jag har precis varit på det nya fräscha träningsstället ”Optimal träning” där du kan träna allt ifrån intensiva pass med TRX, medicinboll, core, speed agility,   combat, samt pass gjort för dig av duktiga Personliga tränare. Väl värt ett besök och de har mycket bra öppningserbjudande också!

 

En annan bra start på året kan vara att gå en kurs. Kinesiotape kan du ha nytta att kunna tejpa oavsett bakgrund och profession, kurserna läggs upp efter önskemål och grundkunskaper.

för ett fortsatt bra 2014!

 

blandat jobb 017

Leave a Reply